Сушилни

специализирани решения за вашата продукция

“АЯ” ООД предлага широка гама от сушилни, с цел да задоволи нуждите на по-голям кръг от клиенти. Нашите сушилни са проектирани в три основни направления: Зърносушилни (Серия ALFA) , сушилни за слама и други насипни материали (Серия СС) и сушилни за плодове.

Повече информация и подробности за сериите продукти, можете да откриете по-долу на тази страница. За Ваше улеснение можете да изберете директно секцията представляваща интерес за Вас.

Зърносушилни

царевица, пшеница, слънчоглед, бобови култури и др.

Зърносушилните серия ALFA, произвеждани от “АЯ” ООД, са предназначени за сушене на насипни селскостопански продукти с минимален размер на частицата 2 мм. Пример за такива са: царевица, пшеница, слънчоглед, бобови култури и др. Процесът сушене при нашите машини протича в много бавно движещ се слой, което позволява да бъдат сведени до минимум движещите се части, а оттам и да се намали значително нараняването на сушащия се продукт.

Зърносушилните от серия ALFA се пълнят с материал посредством изравнителен шнек в горната част на машината. Следенето за напълване е изцяло автоматизирано.

Зърносушилните се комплектоват с горелки използващи : нафта, природен газ и пропан-бутан

СЕРИЯ ALFA

Спецификация и подробно обяснение на принципа на работа на сушилните от тази серия, можете да откриете като щракнете на бутона по-долу.

Сушилни за слама и др.

слама, стърготини, дървесен чипс, трици и др.

Едно от последните попълнения в продуктовата гама на фирмата са сушилните от серия CC. Те са предназначени за сушене на слама, стърготини, трици и други насипни материали. Следвайки тенденциите в селското стопанство, фирмата разработи този продукт, за да отговори на нарастващото търсене на подобен тип машини. Безопасна за третирания материал и автоматичният контрол на процесите  правят машината правилния избор на всеки, имащ нужда от подобен тип оборудване.

Произвежданите от “АЯ” ООД сушилни за насипни материали серия СС са предназначени за смлени до 5мм. слама, дървени стърготини, отпадъци от стебла на царевица, слънчоглед и други селскостопански култури. Едно от основните приложения на сушилните е в линии за производство на пелети и брикети.

СЕРИЯ СС

Спецификация и подробно обяснение на принципа на работа на сушилните от тази серия, можете да откриете като щракнете на бутона по-долу.