НАШАТА КОМПАНИЯ

ПОСТОЯННО РАЗВИТИЕ С МИСЪЛ ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО

„АЯ ООД“ е основана през 1992 година. Първоначално фирмата започва своята дейност с производство на възли и детайли по техническа документация и високи изисквания на немска фирма. През този период колектива придоби голям опит в работата по техническо описание и постигане на високо качество на процесите.

Основната дейност на фирмата в машиностроителната сфера е проектиране и производство на зърносушилни. За няколко години фирмата използва своите ресурси за да разшири производствения асортимент и да създаде нови продуктови линии, в съответствие с развиващото се търсене на националните и външни пазари. Фирмата започва да предлага на своите клиенти машини за селското стопанство, а именно машини за грубо почистване на зърнени култури, компактори, зърнотоварачи, както и машини за сушене на насипни материали, плодове и слама. Следвайки тенденциите в своята сфера фирмата разработва своя сушилна техника, необходима в производството на пелети и брикети. Стараейки се да следи и спазва световните тенденции в използването на възобновяеми източници фирмата създава свой топлогенератор, използващ слама, дървени стърготини, чипс и др.

Със своето качество и точност присъщи на производствената програма „АЯ“ ООД е доказала, че е способна да отговори на променливото търсене и нововъведенията на световните пазари.

СТАТИСТИКА

ОТ ЧЕРТЕЖА ДО РЕАЛНОСТТА

Широката ни продуктова гама предлага достатъчно опции за лесен избор на точното решение за нашите клиенти. Именно изпълнението на техните специфични изисквания, винаги е било приоритет и основна движеща сила в стремежа ни за развитие и подобряване на нашата продукция.

18

години опит

136

реализирани проекта

173

доволни клиента